MOM JEANS & HOTELS

Hey daar ben ik weer! Na zoon paar maanden ben ik weer (even) terug. Er gaan nog dingen veranderen op mijn site wat jullie kunnen verwachten in mei/juni. Maar voor nu heb ik nog een outfit voor jullie, die ik laatst in Amsterdam heb gefotografeerd. Ondertussen ben ik mij aan het voorbereiden voor mijn HAVO examens die 10 mei beginnen, dus dat neemt al heel wat tijd in beslag. Maar voor nu deze outfit die op een prachtige plek is vastgelegd!  

a

nWBALzcW (2)

Als ik deze foto’s terug zie, denk ik weer even wat voor een mooie locatie dit was! De foto’s zijn gemaakt in het Pulitzer hotel in Amsterdam, een hotel bij de negen straatjes. Er waren overal mooie plekjes in dit hotel, uiteindelijk hebben we dit plekje gekozen wat eigenlijk gewoon in de gang zat. Echt heel mooi en zeker een goed resultaat. Ik draag hier mijn nieuwe mom jeans en een basic zwart shirt met flared mouwtjes. Om de outfit compleet te maken heb ik mijn kleine rugzak en accessoires toegevoegd.

aaaa

G2VEXth6

Mom Jeans – ASOS.com | Longsleeve – Boohoo.com | Sneakers – PUMA | Jacket – Pull & Bear | Belt – Boohoo.com | Necklace – H&M | Ring – Brandy Melville | Bag – Topshop

 

 

 

2 gedachten over “MOM JEANS & HOTELS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s