UPDATE | 3 MAANDEN VAKANTIE + NIEUWE CAMERA!

Eindelijk, ik ben terug. Om even bij te praten en ook om veranderingen bekend te maken heb ik hier een snelle update voor jullie

Vakantie

Ja het klopt echt, ik heb drie maanden vakantie. Dit komt omdat ik (al een paar weken) klaar ben met mijn HAVO examens. Dit betekent dat ik veel tijd heb en ik een deel van die tijd ook wil gaan besteden aan mijn blog, en dan bedoel ik niet alleen artikelen schrijven maar ook de foto’s en het uiterlijk van mijn blog. Op mijn vorige update kreeg ik allemaal lieve reacties vol begrip en enthousiasme over mijn nieuwe artikelen die zouden komen. Dat moment is nu hier! Er staan heel wat leuke artikelen voor jullie te wachten waarvan deze week er al een paar online komen.

Nieuwe camera

Dan nog een onwijs leuk iets, ik heb een nieuwe camera!!!! Ik ben hier zo blij mee. Al heel lang was ik op zoek naar een wat professionelere camera, en het liefst een spiegelreflex. Uiteindelijk ben ik gegaan voor Canon EOS 1300D. Dit is een camera voor de beginnende fotograaf, heeft WiFi en maakt mooie scherpe foto’s. Ik heb de camera gekocht vlak voor ik op mijn eerste citytrip ging van deze zomer, waar deze week waarschijnlijk meer over online komt ;). Voor een voorproefje van de foto’s van de locatie kan je op mijn instagram kijken @isatrauschke.

Tot slot wil ik jullie nog bedanken voor de 150 volgers die ik gehaald heb tijdens mijn pauze, en ik hoop jullie deze week weer terug te zien hier.

Liefs,

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s