REVIEW | AIRBNB IN BUDAPEST

Mijn citytrip was zo leuk, en dat had ook deels te maken met het appartement waar wij verbleven. Voor het eerst verbleef ik in een airbnb en wat voor eentje! Ik denk dat dit appartement het meest pinterestproof verblijf is wat ik ooit heb gezien. De eigenaresse was ook heel aardig en had verschillende mappen en lijstjes achtergelaten om ons te helpen Budapest te ontdekken!Het appertament zat in de de Dob straat (ookwel Dob utca). Dit een hele grote straat die helemaal uitloopt tot het centrum van Budapest, het was ongeveer 20 minuutjes lopen naar het centrum.

Het appartement zat in een echt Hongaars appartementencomplex met een binnenplaats. Vanaf buiten zag het er wat ouder uit, maar van binnen is het helemaal gerenoveerd. Het appartement zit op drie hoog en een lift was er niet, ik had alleen handbagage dus het was niet een groot probleem. In het appartement zat ook een groot raam met een uitzicht op andere Hongaarse huisjes, heel leuk en schattig.

Zoals ik al zei heeft de eigenaar een hoekje met kaarten van de stad, maar ook een map vol met eettentjes die goed zijn en acitiviteiten die je gedaan moet hebben als je in Budapest bent geweest, heel handig!Klik hier voor de airbnb. Dit bericht is niet gesponsord, ik was zelf gewoon heel tevreden over deze Airbnb en wilde het daarom met jullie delen! Ik ben niet de enige die tevreden was in de recencies worden ook bijna alleen maar positieve feedback gegeven. Mijn eerste keer in een Airbnb was dus zeer geslaagd. Hebben jullie wel eens een Airbnb geboekt?

Liefs,

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN

 

2 gedachten over “REVIEW | AIRBNB IN BUDAPEST

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s