INSPIRATION | 12x Mijn favorieten van ASOS TALL

Hi allemaal! Als ik online shop doe ik dat negen van de tien keer bij ASOS.com, en dan vooral bij de ‘Tall’ section. Bij ASOS is er voor iedereen wel wat te vinden en voor mij dus ook! Omdat ik vaak mijn kleding hier vandaan haal, maar ook mijn inspiratie, lijkt het mij leuk om jullie mijn twaalf favorieten voor de herfst te laten zien. Hopelijk kunnen jullie er dan ook inspiratie uit halen. 🙂

img_7323

Op volgorde: Van links naar rechts, van boven naar onder

 1. ‘Fashion Union tall high neck neck skater dress in leopard print’.
 2. ‘ASOS TALL Animal jacquard mini flippy skirt’ (Alweer panterprint oeps!).
 3. ‘ASOS TALL Clean culotte with oversized D ring detail belt’. Een echt eyecatcher, en iets wat zeker uit mijn comfort zone is.
 4. ‘ASOS TALL EXCLUSIVE Wide leg velvet trousers’. Hoe vet is deze broek?! Echt een statement item, waarmee alle blikken op je gericht zullen zijn.

 

img_7327

Op volgorde: Van links naar rechts, van boven naar onder

 1. ‘Vero Moda Tall vinyl mini skirt’. Ik draag eigenlijk nooit rokken, maar deze vond ik zo vrouwelijk en stoer te gelijk dat ik het niet kon laten om deze te bestellen!
 2. ‘Fashion Union Tall double breasted blazer in check’. De blazers zien we ook weer veel dit najaar en zijn nog leuker met een bijpassende broek!
 3. ‘Noisy May Tall rock neck long sleeve badge top’
 4. ‘Noisy May Tall pleated vinyl skirt’. Ook de midi rokken gaan we veel zien dit najaar!

 

img_7325

Op volgorde: Van links naar rechts, van boven naar onder

 1. ‘Y.A.S Tall contrast ruffle jumper’.
 2. ‘ASOS TALL mini t-shirt dress in PU’
 3. ‘ASOS TALL FLORENCE authentic straight leg jeans in washed black with oversize rivets’. Een hele mond vol, maar wat is deze broek leuk! Het lijkt in eerste instantie op een gewone zwarte jeans maar de details aan de onderkant maken het toch net iets anders. Misschien had je al door dat ook deze broek in mijn winkelwagentje belandde.
 4. ‘ASOS TALL coat in vintage faux fur’. Faux fur is ook dit najaar weer ‘hot & happening’. Zelf ben ik ook groot van alle knuffelbare jassen. Maar is dat te heftig zijn er ook genoeg accessoires waarin faux fur terugkomt.

 

Wat is jouw favoriete online shop?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s