PHOTOGRAPHY | Portrets

Zo als jullie waarschijnlijk al weten is fotografie echt één van mijn grootste hobby’s geworden, ik vind het steeds leuker om te fotograferen en probeer ook steeds meer uit. Een van die uitprobeersels waren deze portretten die ik heb gemaakt van mijn zusje. Deze foto’s zijn gemaakt met mijn Canon 3500D en een 18-55mm lens.

Ook heb ik nu een Instagram account waar ik mijn foto’s op post; @by.isatrauschke (klik!).
2 gedachten over “PHOTOGRAPHY | Portrets

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s