OUTFIT | Red striped

Hey allemaal! Altijd als ik in Amsterdam ben kan ik het niet laten om wat outfit foto’s te schieten. Ik vind Amsterdam zo’n mooie stad, waar ik steeds nieuwe plekjes blijf ontdekken. Dus ook deze keer moesten er weer wat foto’s gemaakt worden. Dit keer met mijn favoriete blouse van het moment, en ook de kleur van het najaar komt er in terug; rood.

Deze dag was het heerlijk zonnig in Amsterdam, perfect voor de foto’s. Ook zijn ik en een vriendin heel wat antiekzaakjes afgestruind wat echt leuk was dus zeker een aanrader! De foto’s zijn ook gemaakt door Iris, bijna overal in Amsterdam hadden we wel een paar foto’s gemaakt. Een gezellige dag dus dat resulteerde in leuke outfit foto’s :).

Vanaf vandaag wil ik elke Woensdag een outfit artikel online zetten. Wat vinden jullie van dit concept? Laat het mij weten bij de reacties!


Processed with VSCO with a4 preset


Processed with VSCO with a4 preset

 

Blouse – ZARA | Black Jeans – MISSGUIDED via ASOS TALL | Sneakers – REEBOK | Earrings – H&M | Sunglasses – TOPSHOP

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s