WISHLIST NOV. 2017

Yaaay, de feestdagen komen steeds dichterbij en wat is er leuker dan een verlanglijstje opstellen? Ik ben misschien nog een beetje vroeg maar beter te vroeg dan te laat toch?! Hierbij de items die nog op mijn wishlist staan! 

Van links naar rechts, van boven naar onder

  • Acne Studio scarve. Deze sjaals zijn zo mooi en vooral ook zo zacht en warm, maar dat zie je ook wel terug in de prijs. Gelukkig heb ik al wat speurwerk gedaan en een goedkopere variant op nakdfashion.com gevonden.
  • Reebok sneakers via ASOS. Deze schoenen lopen echt super lekker ik heb de witte variant en die zijn inmiddels helemaal kapot en vies omdat ik ze zo graag draag! Echt een aanrader dus.
  • NARS Albatross higlighter. Okee, eerlijk gezegd ben ik niet echt een beauty meisje, maar voor highlighters maak ik een uitzondering. Ik heb deze laatst uitgeprobeerd bij de Bijenkorf en wat was ie mooi! 
  • Rainbow led light via ASOS. Misschien een beetje random? Maar dit wil je toch in je kamer hebben?! 
  • Le Café Noir Studio faux fur bag. Ik ben echt een hele grote lover van de faux fur trend en vind deze tas dan ook echt geweldig. Daarnaast vind ik de stijl van Lizzy zo tof, dus dat maakt het alleen nog maar leuker! 
  • Les Coyote de Paris limited edition tee. En dan alweer het laatste item van het lijstje maar zeker niet de minste! Ik zag dit shirt voorbij komen bij Stephanie Broek van GlamourNL en vond ‘m zo tof! 

    Wat staat er boven aan jullie wishlist?

3 gedachten over “WISHLIST NOV. 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s