HOTSPOTS | Boetiekjes in Haarlem

Naast de H&M en de ZARA, is het ook altijd leuk om naar wat lokale winkeltjes te gaan. Als ik zelf naar een onbekende stad ga, zoek ik eerst altijd op waar de lokale boetiekjes zitten. Daarom leek het mij ook leuk om zelf zo’n artikel te schrijven over mijn stadje: Haarlem

OU.

Dit boetiekje is super fashionable ingericht daarnaast zijn de sieraden en kleding die OU. verkoopt ook heel leuk en hoort het zeker thuis op mijn lijstje. Ik heb er zelf eerlijk gezegd nog nooit iets gekocht maar kijk wel altijd mijn ogen uit als ik hier ben!

Adres: Kruisstraat 40, Haarlem

Number Nine

Ook een winkel waar je echt even heen moet als je in Haarlem bent! Number Nine verkoopt kleding voor mannen en vrouwen en hebben daarnaast ook nog wat home accesoires. Zelf zie ik hier altijd wel iets leuks en wordt ik al helemaal vrolijk als ik de etalage zie! Daarnaast als je toch even bij OU. langs bent geweest, Number Nine zit er zowat naast dus zeker even een kijkje nemen!

Adres: Kruisstraat 34-36 + Kleine Houtstraat 9, Haarlem

Kloffie Haarlem

Kloffie hoort zeker op dit lijstje, een hele mooie winkel met wederom kleding voor mannen en vrouwen. Ook verkopen ze de tofste sneakers hier. Daarnaast vind ik de naam van de winkel echt geweldig. En als je toch langs OU. & Number Nine bent geweest ook Kloffie zit in dezelfde straat!

Adres: Kruisstraat 6, Haarlem.

Best Kept Secret

Deze winkel uit Londen is te schattig, er is hier altijd wel iets leuks te vinden. Vroeger kwam ik hier heel vaak, en nu ik dit artikel aan het schrijven ben wil ik eigenlijk meteen weer even langs gaan! Een leuk extra is dat deze winkel allemaal galajurken hebben hangen in alle kleuren, soorten en maten. Heel leuk om dat te zien (en te passen!).

Adres: Giersstraat 46-48, Haarlem.

Zijn jullie al eens bij deze boetiekjes geweest?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s