TERUGBLIKKEN OP MIJN 2017 TO DO LIST

Een van de leukste dingen aan bloggen is dat je je eigen online dagboek bijhoudt. In januari heb ik een ‘to do list’ gemaakt voor het jaar 2017. Inmiddels zijn we al bijna een jaar verder en ben ik benieuwd wat ik van deze lijst kan afvinken!

Nummer 1: Slagen. En jaaa dat is zeker gelukt! Mijn HAVO diploma heb ik in de pocket. Het leuke was dat al mijn vriendinnen ook geslaagd waren, dat was dus een groot feest!

Nummer 2: AMFI. Begin dit jaar wilde ik niets liever dan aangenomen worden op AMFI voor de studie fashion & branding. Ook heb ik me aangemeld. De aanmelding ging niet heel goed en ben uiteindelijk ook niet aangenomen omdat de studie ook niet bij mij bleek te passen. Op het laatste moment heb ik mij aangemeld voor de HKU, waar ik nu de vooropleiding doe! Ik heb het daar erg naar mijn zin en hoop volgend jaar fashion design te gaan studeren.

Nummer 3: Naar Amerika reizen. Helaas kan ik deze niet afvinken, maar mijn liefde en nieuwsgierigheid naar New York is nog steeds erg groot, dus hopelijk kan ik dit puntje afvinken in 2018.

Nummer 4: Zoveel mogelijk reizen. Dit jaar ben ik voor het eerst naar Oost-Europa gegaan: Boedapest. En naar Zuid-Frankrijk. Het waren allebei leuke reizen! Daarnaast heb ik vooral in Amsterdam rondgehangen en veel gewerkt.

Nummer 5: Met vrienden op vakantie gaan. Dit was het plan maar er is te veel tussengekomen dat het uiteindelijk niet meer doorging.

Nummer 6: Mijn blog verbeteren. Qua uiterlijk is er niet verandert aan mijn blog maar ik merk wel dat ik er steeds beter in wordt en dat valt ook zeker onder dit punt!

Nummer 7: Veel artikelen maken en outfits posten. Natuurlijk kan je nooit genoeg artikelen maken en mijn streven is ook twee artikelen per week. Helaas heb ik hier soms geen tijd voor wat ik heel jammer vind want ik haal altijd positieve energie uit mijn online dagboekje! Mijn outfits plaats ik vooral op Instagram waar je mij onder de naam: @isatrauschke kan vinden.

Nummer 8: Een nieuwe camera kopen. En jaaaaa hier ben ik zo blij mee! Een van mijn grotere aankopen dit jaar was mijn Canon EOS 1300D, waar ik nu mooie plaatjes mee schiet. Fotografie is naast bloggen ook een grote hobby geworden en wil hier ook zeker mee door gaan.

Is jullie doel voor 2017 bereikt?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s