DIT WAS MIJN 2017!

Wauw jongens, wat is 2017 toch weer snel gegaan. Er is zoveel verandert, en er zijn zoveel mooie herinneringen gemaakt! Het lijkt wel of het een dag geleden was dat ik precies zo’n artikel over 2016 schreef.. Inmiddels zijn we al heel wat dagen verder, dus is het tijd om weer te denken aan de hoogtepunten van 2017!

In 2017…

Heb ik mijn HAVO-diploma gehaald ✰ Ben ik begonnen met de vooropleiding van HKU ✰ Ben ik naar Budapest & Zuid-Frankrijk geweest ✰ Kreeg ik een nieuwe baan die alles te maken heeft met kleding ✰ Sloot ik me aan bij Blog Brains ✰ Kregen wij een cavia die Peter heet ✰ Heb ik bijnaaa de 1K volgers op instagram ✰ Heb ik mijn nieuwe camera gekocht ✰ Ben ik begonnen met autorijlessen ✰ Ben ik naar de Efteling geweest.

In 2017…

Ben ik naar Köln geweest! ✰ En naar Phantasialand ✰ heb ik veel musea bezocht ✰ Ben ik naar Nice geweest ✰ En naar een foodtruck festival ✰ Heb ik mijn interesse voor kunst ontwikkeld ✰ heeft het twee dagen achterelkaar gesneeuwd!!

In 2017…

Heb ik kameel gereden ✰ Heb ik leuke dingen gedaan met oude vrienden en nieuwe vrienden gemaakt ✰ ben ik 17 geworden ✰ heb ik superveel lieve reacties van mijn lezers ontvangen / vind ik bloggen nog steeds het leukste om te doen.

Aan al mijn lieve lezers: Fijne jaarwisseling en dat 2018 een mooi jaar mag worden voor iedereen. Ik ga nog meer bloggen en steeds betere content proberen te maken. Daarbij tikken we al bijna de 200 volgers aan – say whuuuut – . Ik wil jullie bedanken voor 2017 en dat 2018 een nog mooier blogjaar mag worden!

Liefs,

✰ En tot in 2018 ✰

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s