FASHION | Dé kleur van het komend seizoen

Hoi! Zoals jullie misschien wel weten was rood de kleur van het afgelopen najaar. Inmiddels zijn de fashionweeks al weer van start gegaan en kan het nieuwe modeseizoen weer gaan beginnen. En de kleur van dit seizoen is geel! Het eerste wat er bij de meeste mensen op zal komen is; Geel?! Die kleur staat mij niet! Mijn tip is trek het gewoon is aan, zo heftig is het ook weer niet en het staat super leuk op een jeans! Daarnaast is een klein geel detail toevoegen aan je outfit ook leuk, denk aan een tasje of een zonnebril! Ik zelf kan echt genieten dat zo’n felle kleur helemaal in komt. Zelf heb ik nog een geel t-shirt van scotch en soda die ik meteen weer aan kan. 🙂

De kleur geel gaan we in alles terug zien, van sokken tot broeken tot zonnebrillen. Ook in alle soorten stijlen zien we deze kleur terug, van rokjes tot puffed jackets. Om jullie alvast wat inspiratie op te laten doen heb ik hier een moodboard van mijn favoriete gele outfits!

Heb jij al een geel item in je kast liggen?

9 gedachten over “FASHION | Dé kleur van het komend seizoen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s