My favourite details + discountcode

Hoi allemaal! De laatste tijd ben ik erg bezig met accessoires toevoegen aan mijn outfits. De laatste paar maanden begin ik steeds meer verschillende sieraden te dragen en heb ik vooral voor oorbellen echt een zwakte gekregen. Wil jij weten wat mijn favorieten van nu zijn? Lees dan snel verder!

Silver chain choker

Ik draag niet veel kettingen maar als ik er één draag dan is het deze choker. Heel subtiel, waar ik persoonlijk van hou bij kettingen. Deze ketting kocht ik bij de Brandy Melville.

Cluse horloge

Ik ben echt verliefd op dit kleine horloge. Zelf heb ik een erg dunne pols en vind ik de gemiddelde afmetingen bij een wijzerplaat mij niet mooi staan. Dit mini klokje is dus perfect! Daarnaast vind ik het velvet blauwe bandje in combinatie met de zilveren klok heel mooi!

Statement earrings

Zoals ik al zei ben ik echt een verslaving aan oorbellen aan het ontwikkelen, ik heb er al zoveel en omdat ik ze niet allemaal kan laten zien, heb ik gekozen om mijn meest aparte oorbellen te showen. Want ja knopjes en ringetjes kan je natuurlijk overal krijgen.

We beginnen meteen met degene die ik bijna altijd draag, ze zijn net even iets anders dan gewone hangers en het leuke is dat je aan de voor en achter kant iets hebt. De oorbellen zijn super licht en vrij subtiel. Dit is echt mijn all time favourite! Deze oorbellen heb ik gescoord op straatstijl.nl

Zoals je misschien al gemerkt had, draag ik bijna alleen maar zilveren sieraden. Maar voor deze moest ik een uitzondering maken! Ik zeg eerlijk, je moet ervan houden maar ik ben hier zo blij mee! Het zijn eigenlijk enorme hangers, en ik vind ze zo tof! Ik moet alleen nog even een gelegenheid vinden om ze in te doen, Haha. Het allerleukste is nog dat ik ze voor acht euro (!!!)?heb gescoord op United Wardrobe. Oorspronkelijk komen de oorbellen van myisabelli.com.

Ook deze oorbellen vind ik echt geweldig! Een soort van mini Picasso’s in me oren, Haha. Op dit moment draag ik deze het meest en het fijne is dat ze ook super ligt zijn! Deze oorbellen komen van de site mary5.nl.

Knotted ring in silver

Wat ik met mijn pols heb, heb ik ook met mijn vingers. Meestal past een ring die om mijn ringvinger hoort alleen op mijn wijsvingers en is zelfs dan nog te groot. Gelukkig heb is dat bij deze niet zo! Op de site brotherandsister.com heb je verschillende maten in ringen. Ik heb zelf de kleinste gekozen en hij past perfect! Ik ben erg blij mee en ik ga jullie ook blij maken! Ik heb namelijk een 30% kortingscode voor de site brotherandsister.com. Gebruik de code: isatrauschke, en ontvang 30% korting op je bestelling!

Houden jullie meer van gouden of zilveren sieraden?

Liefs,

2 gedachten over “My favourite details + discountcode

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s