HOTSPOTS | 3X koffie in Amsterdam

Waar geef ik het meeste geld aan uit? Waarschijnlijk aan koffie drinken en lunchen. Maar wat is er dan ook leuker als even bijkletsen onder het genot van een Latte Macchiato (met iets lekkers natuurlijk) in Amsterdam? Minstens twee keer per maand ben ik te vinden in één van de vele koffietentjes van Amsterdam! Benieuwd waar ik de afgelopen tijd ben geweest?

Sticky Fingers

Ik was heel enthousiast over dit schattige tentje door de bekende roze muur. Eenmaal hier aangekomen bleek dat er maar 1 roze muur was en de rest eigenlijk helemaal wit en normaal. Een klein beetje gecatfished kun je zeggen. Maar de koffie en de gebakjes daar zijn echt super lekker! Dit tentje is ook echt een goeie werkplek en uiteindelijk ben ik hier bijna 3 uur blijven hangen met een vriendin, zeker een aanrader dus!

Adres: Amstelveenseweg 3, Amsterdam

Pluk Amsterdam

Dit tentje zit echt meer in het centrum en is perfect voor een ‘coffee date’. Je zit misschien iets dichter op elkaar maar dat is vaker zo in Amsterdam. Vooral de gebakjes kan ik aanraden want die zien er heel goed uit. De broodjes zijn ook goed te doen maar niet erg speciaal. Naast dat dit een schattig koffie tentje is, is het ook nog een boutique waar je van alles kan kopen.

Adres: Reestraat 19, Amsterdam

Mook Pancakes

Dit is mijn persoonlijke favoriet. Het tentje is leuk ingericht, vooral met witte meubels. Maar laten we het vooral hebben over de pannenkoekjes die je hier kan eten, echt super lekker! Dit zijn echt de lekkerste pannenkoekjes die ik ooit had gegeten. Zelf krijg je er stroop bij zodat je zelf de hoeveelheid kan bepalen, wat ik ook heel fijn vond. Er is aardig personeel, lekker eten en je zit gewoon gezellig. Echt een aanrader dus!

Adres: de Clercqstraat 34, Amsterdam

Zouden jullie over meer hotspots willen lezen? Let me know!

Liefs,

3 gedachten over “HOTSPOTS | 3X koffie in Amsterdam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s