OUTFIT | The purple blazer

Tijd om mijn nieuwe blazer in het zonnetje te zetten, want met dit item ben ik zo blij! Al een lange tijd zocht ik naar een blazer en na ongeveer twee maanden vond ik deze. Hij is pastel paars, perfect voor de lente dus! Ik heb dit jasje gescoord bij de WE, een winkel waar ik normaal eigenlijk niet kom. Een nieuwe ontdekking erbij dus! Ik heb het jasje gecombineerd met een jeans, zo wordt het toch net iets stoerder dan een heel pak. En past zo ook beter bij mijn stijl. De jeans die ik aan heb is van de Topshop Tall afdeling. Mijn favoriete jeans is daar de ‘Jiami fit’, echt een aanrader. De broeken zitten mooi aansluitend en gaan erg lang mee, echt een favorietje van mij. Onder de blazer heb ik dit T-shirt aan van Amy & Ivy, op het shirtje staan felle groene letters wat ik een leuke combinatie vind met het paars van het jasje. En natuurlijk kon mijn outfit niet af zijn zonder een goed paar sneakers eronder!

Blazer – WE | T-shirt – AMY & IVY | Jeans – TOPSHOP | Sneakers – REEBOK
Wat vinden jullie van de ‘pastel blazer/suit’ trend?

2 gedachten over “OUTFIT | The purple blazer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s