Wij gaan op vakantie zonder bestemming!

Nog twee daagjes en dan weet ik eindelijk waar ik heen ga. Al twee maanden heb ik een vakantie geboekt zonder de bestemming te weten. Verschillende reacties heb ik al gekregen: ‘Hoe leuk is dat?!’ ‘Dat is toch helemaal niet handig’. Iedereen reageert er weer anders op. Zelf ben ik tot nu toe heel enthousiast over dit concept. Ik zal jullie uitleggen wat ik heb gedaan.

Een vriendin en ik hebben een vakantie geboekt bij SPRS.ME, en om precies te zijn is het een stedentrip van vier dagen. Ongetwijfeld hebben jullie wel van SPRS.ME gehoord maar even ter verheldering, het concept. Wij hebben dus in begin Maart een stedentrip geboekt van vier dagen. Nou eigenlijk na dat je hebt betaald is er helemaal niks, je weet nog niet waar je heen gaat, of het er warm of koud is, hoe lang het vliegen is, enz. Het enige wat krijgt is een eigen link met een countdown. Dan een week van te voren krijg je eindelijke informatie, het weer! Tot nu toe ziet ons weer er prima uit, ongeveer rond de 22 graden. Ook krijg je via de post de kraskaart binnen die je op het vliegveld moet open krassen voor de bestemming, en een enveloppe die nog niet open gemaakt mag worden. En met deze informatie moet je het doen, inpakken en afwachten totdat we op het vliegveld zijn!

Zoals ik al zei ben ik erg enthousiast over dit concept, het voelt heel anders dan als je zelf een vakantie boekt. Zo heb ik nog niet echt het gevoeld dat ik op vakantie ga omdat ik simpel weg niet weet waar ik heen ga. Daarnaast is het super leuk om zelf te gaan zoeken naar bestemmingen die het zouden kunnen zijn. Toen ik eenmaal het weer kreeg ben ik alle weerberichten gaan op zoeken in Europa. Dit alles is zo leuk om te doen! Nu zijn jullie denk ik benieuwd wat mijn voor gevoel is. Ik moet zeggen dat ik het echt niet zo goed weten maar.. ik denk toch ergens in het noorden, Kopenhagen misschien?

Als je onze reis wilt volgen kan dat via deze link.

Zouden jullie een vakantie boeken zonder de bestemming te weten?

2 gedachten over “Wij gaan op vakantie zonder bestemming!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s