Mijn ervaring met SRPRS.ME

Ik kan niet ophouden over Praag en SRPRS.ME zoals jullie weten. Dus hierbij nog één keer een artikel over mijn stedentripje naar Praag. Ik krijg best wel veel de vraag hoe het nou is om een vakantie te boeken via SRPRS.ME, dus hierbij mijn ervaring en mening!

Disclaimer: Ik heb een reis geboekt voor dat de site vernieuwd was en dit is geen samenwerking.. was het maar zo’n feestje!

De reis boeken

De reis boeken ging heel soepel. Wij kregen een kalender te zien met verschillende prijzen en zijn toen (natuurlijk) voor de goedkoopste gegaan. Nadat je een datum hebt gekozen, het aantal dagen en betaalt hebt weet je eigenlijk niks. Dit is in het begin best raar maar ook best wel relaxed. Je hoeft namelijk niks te regelen en hebt geen stress van te voren. Het enige wat je hebt is een countdown page.

Één week van te voren

De week van te voren gebeurt eigenlijk alles, je krijgt de kraskaart binnen plus de vliegtickets die nog in een zwarte enveloppe zitten waar groot opstaat: ‘NIET OPENEN’. Je krijgt te horen wanneer je op het vliegveld moet zijn, en het weer. Nu zijn er mensen die echt niks uitzoeken en echt volledig verrast willen worden op het vliegveld. Zo iemand ben ik dus niet. Ik ging meteen kijken naar vliegtijden en kijken bij welke stad het weer het meest overeen kwam. In mijn eerste artikel zei ik nog dat ik dacht dat het Kopenhagen was, maar toen het weer drie dagen van te voren veranderde naar 25 graden ben ik opnieuw gaan zoeken. Met de vliegtijden erbij had ik stiekem al door dat we naar Praag gingen. Maar niks was nog zeker natuurlijk.

Het leuke van een reis boeken met SRPRS.ME is dat je van te voren bezig bent met waar je heen zal gaan inplaats van het inplannen van dingen die je MOET zien. Het geeft een soort van rust ook, ik had een week van te voren niet echt het gevoel dat ik op vakantie ging omdat ik de bestemming niet wist.

In Praag

Het enige jammere vind ik dat we in Praag niks meer te maken hadden met SRPRS.ME, je krijgt geen ‘hidden spots’ of activiteiten doorgestuurd.

Al met al heb ik een fijne ervaring gehad met SRPRS.ME, en zal ik zo nog een keer een reis willen boeken via deze organisatie.

Wat was jullie leukste vakantiebestemming?

Liefs,

2 gedachten over “Mijn ervaring met SRPRS.ME

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s