3x Instagram outfits

De laatste tijd heb ik heel wat outfits op Instagram geplaatst, dit kwam onder andere omdat ik met FRENDZ mee was naar Amsterdam om een hele dag outfits te shooten en lekker te eten! Dit was mega gezellig en had hierdoor ook genoeg leuke plaatjes om te plaatsen.

Dit is echt één van mijn favoriete plekjes waar ik ooit foto’s heb gemaakt. Dit was dan niet met de FRENDZ dag, maar op een vrijdag in Haarlem. Samen met een vriendin hadden we ontbeten en zijn toen de ‘vijfhoek’ ingelopen waar ze allemaal schattige straatjes hadden. Mijn blouse is van Costes evenals mijn zonnebril. De jeans zijn van de Topshop Tall en dan de Jiami fit (beste fit ooit!). Mijn sneakers zijn van Reebok en mijn glitter sokjes van MP Denmark. De kettingen die ik om heb, heb ik gescoord op united wardrobe en de oorbelletjes zijn van Little March.

Ik weet niet hoe het met jullie zit maar zelf ben ik helemaal into vintage filters, vandaar dat ik dit ook moest uitproberen in mijn feed. De foto is genomen in een straat in Amsterdam waar op eens een groen huisje stond met allemaal planten en bomen, heel schattig. De outfit is best simpel maar zit heerlijk. Mijn witte basic top is van de Zara. Mijn groene (Kim Possible) broek is wederom van de Topshop Tall, en mijn sneakers zijn ook weer van Reebok. Ook heb ik nog een riempje om die ik bij Anna van Toor heb gekocht.

Dit is echt mijn favoriete outfit foto van nu! Ook omdat ik deze outfit nog steeds heel tof vind en vaak draag. Mijn rokje is van Anna van Toor evenals mijn tasje. Mijn denim jacket is alweer van de Topshop Tall, haha. Mijn horloge is van Cluse. Mijn zonnebril is van ASOS en het T-shirt wat ik draag is van de Mango.

Dit waren mijn drie laatst geposte outfits, volg je me nog niet op Instagram, klik dan hier voor mijn profiel!

Wat is jullie favoriete look, 1, 2 of 3?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s