TRAVEL | Fuerteventura, Canarias

Op dit moment zit ik in het vliegtuig van Fuerteventura naar Amsterdam. We zijn een half uur later vertrokken en we moeten ook nog eens omvliegen via Londen. Maar dat mag de pret niet drukken, want ik kom net van de Canarische eilanden af waar ik heb genoten van een 11-daagse vakantie.

Fuerteventura, een eiland dat is ontstaan door een vulkaan uitbarsting. Op het eerste gezicht zie je dus vooral grauwe vlaktes met bergen (en berggeiten!) maar het eiland heeft meer te bieden. In Carralejo heb je namelijk een hele vlakte met alleen maar zandduinen, net een woestijn. Heel mooi om te zien, daarnaast kennen vooral de dorpjes veel groen en heb je langs de kust zowel witte stranden als zwarte stranden. Een groot hoogtepunt voor mij waren de landeekhoorns die meteen naar je toe kwamen voor eten. Ook vliegt er zo’n kanarie langs je, soms wel vier.

Natuurlijk moest ik ook wat foto’s schieten, dit keer heb ik dat gedaan met mijn IPhone 8. Geniet van mijn Canarische vakantie kiekjes en als je meer wilt zien van mijn vakantie, neem dan een kijkje bij mijn hoogtepunten op Instagram: @isatrauschke .

Waar gingen jullie heen deze zomervakantie?

Liefs,

Een gedachte over “TRAVEL | Fuerteventura, Canarias

  1. Prachtige foto’s Isa!!! Wat leuk dat je ook iets over het eiland vertelt!! En wat leuk de diertjes:)
    Ik ben in ieder geval geinspireerd om dit op mijn ‘bucket list’ te zetten haha.
    Ik ben deze zomer met mijn man op huwelijksreis geweest naar Marbella. IK KAN HET IEDEREEN AANRADEN!! Het klimaat is heeeeerlijk en je hebt supermooie winkels, maar ook heeerlijk eten en veel cultuur.
    Anyway, ben benieuwd naar je toekomstige posts!! Liefs,Shereen

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s