TERUGBLIKKEN OP MIJN 2017 TO DO LIST

En van de leukste dingen aan bloggen is dat je je eigen online dagboekje bijhoudt. Begin januari 2017 heb ik een ‘to do list’ gemaakt voor het jaar 2017. Een soort van goeie voornemens. Nu ben ik wel benieuwd wat er eigenlijk allemaal is gelukt. mislukt en veranderd.

Nummer 1: Slagen. En jaaa dat is gelukt! Mijn HAVO diploma is in de pocket. Wat ook leuk is, is dat niemand van mijn vriendinnen gezakt of een herexamen had, het was een groot feest dus!

Nummer 2: Aangenomen worden op AMFI. Dit is wel een grappig iets. Vorig jaar was echt mijn allergrootste wens om Fashion & Branding te gaan studeren, en heb me dus ook opgegeven voor deze opleiding. Voor deze opleiding moet je toelating doen, want er zijn maar een aantal plaatsen beschikbaar. Toen ik daar zat liet ik mijn werk zien en tijdens het gesprek viel eigenlijk de vraag; ‘Waarom ga jij niet naar kunstacademie?’. Uiteindelijk was ik dus afgewezen op AMFI, maar had ik mezelf wel nog opgegeven voor het HKU! En wat ben ik blij met deze beslissing! Inmiddels doe ik nu de vooropleiding van HKU waar ik een heel portfolio aan het maken ben. Ik heb het erg naar mijn zin daar en volgend jaar hoop ik Fashion Design te gaan studeren.

Nummer 3: Naar Amerika reizen. Helaas, (nog) niet gelukt. New York staat nog steeds bovenaan mijn travel lijstje maar ging er dit jaar niet van komen. Maar zeg nooit nooit!

Nummer 4: Zoveel mogelijk reizen. Dit jaar heb ik een stedentrip naar Budapest gemaakt en ben ik op vakantie geweest naar Zuid-Frankrijk. De rest van de vakantie heb ik vooral in Amsterdam rond gehangen en veel gewerkt en gespaard.

Nummer 5: Met vrienden op vakantie gaan. Is jammer genoeg uiteindelijk niet door gegaan. We hadden allemaal een te drukke planning.

Nummer 6: Mijn blog verbeteren. Kan ik dit punt afvinken? Qua uiterlijk is mijn blog niet verandert. Maar de foto’s die ik bij mijn artikelen plaats zijn een stuk beter dan voorheen, maar dat hoort weer bij een ander punt. 😉

Nummer 7: Veel artikelen plaatsen en outfits posten. Bloggen is nog steeds mijn allergrootste hobby maar het is soms moeilijk om er tijd voor vrij te maken, ook al probeer ik dat wel. Ik haal ongelofelijk veel positieve energie uit het feit dat mensen mijn online dagboekje lezen. De laatste tijd post ik mijn outfits vooral op instagram dus ben je daar benieuwd naar klik dan hier.

Nummer 8: Een professionele camera kopen. Last but not least, een van mijn grootste aankopen dit jaar was mijn Canon EOS 1300D. Waar ik super blij mee ben. Fotografie is dit jaar ook echt naast bloggen een grote hobby geworden. Ik ben er echt super blij mee!

 

Is jou doel voor 2017 bereikt?